Ontknoping nadert voor DESZ F3

Auteur: Hans Nieuwboer.

Donderdag 30 april | Zaterdag 23 april, een natte zaterdagochtend. Op het progamma vandaag DESZ F3 - Rouveen F2 met de koppositie in handen moest ook deze strijd gewonnen worden.

Dat de jongens van DESZ F3 beter op elkaar raken ingespeeld was in deze wedstrijd wel te zien. De scheidsrechter vloot voor het begin van de wedstrijd en de jongens van DESZ begonnen gelijk druk te zetten. In de 3e minuut was het na een mooie aanval Justin Schokkenbroek die DESZ op 1-0 zette. Dit was de aanzet naar een snel op lopende score want in de 4e minuut was Gijs die goed oplette en de score op 2-0 zette. In de 8e minuut was het weer raak na een overtreding van Rouveen mocht Justin B de vrijtrap nemen,en deze schoot hij fantastisch binnen. In de 14e minuut was het Thijs die de bal voor de voeten kreeg en zich niet bedacht: 4-0. De jongens bleven druk zetten op het doel van Rouveen. Het was na een mooie aanval Jari die de stand op 5-0 zette. Dit was ook de rust stand.

Na de rust gingen de jongens lekker verder met waar ze bezig waren en dat was scoren. In de 22e, de 25e, de 27e en de 29e minuut waren het Justin S, Thijs, Gijs en Jari die de stand op 9-0 zetten. Met nog tien minuten te spelen deden de jongens er nog een een schepje boven op om aan het doelsaldo te werken. Met Xavier, Bas en Justin B achterin was alles waterdicht en kwam er geen speler van Rouveen langs en was het DESZ die de score met Jari, Bart,Gijs en Thijs uiteindelijk op een fantastische 14-0 zette. Met de aankomende wedstrijd tegen Staphorst een goede opsteker. Hopelijk is Justin Dekker tegen die tijd weer een beetje opgewarmd want als toeschouwer was het best wel koud op het veld.