Nieuws

Onrust binnen de club

Auteur: Het Bestuur.

Woensdag 1 maart | De afgelopen tijd ontvingen wij als bestuur veel signalen van onrust binnen onze vereniging. Er zijn dringende zorgen die spelen bij onze leden. Deze zorgen en signalen nemen wij als bestuur uitermate serieus.

Het dagelijks bestuur voert gesprekken met de betrokken leden en zal dit verder uitbreiden om een goed beeld te krijgen van de vragen en de zorgen die er leven binnen de club. Vervolgens komen wij met een reactie.

Vanwege de vakantieperiode zijn niet alle leden te raadplegen, een verklaring zal op z'n vroegst eind volgende week volgen. Dit wordt gepubliceerd op onze website.

De onrust is helaas versterkt door berichten op o.a. sociale media. Laten wij ervoor waken dat er op deze manier nog meer onrust ontstaat. Laten we ons baseren op feiten en niet op geruchten. Deze situatie moeten wij met elkaar niet willen.

Laten we elkaar in deze periode blijven opzoeken en in gesprek blijven. Dan kunnen de zorgen besproken worden en kan er gezocht worden naar of meegedacht worden in oplossingen.

Dus zit je ergens mee, maak ons vooral deelgenoot.

Het Bestuur

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams