​Ongelukkige nederlaag DESZ VR1 tegen Pesse

Auteur: Nico. Foto's: 31

Woensdag 30 september | De wedstrijd van vorige week tegen Steenwijkerwold, waar wij een off-day hadden, probeerden wij vandaag weer recht te zetten met passie en strijd.

En als dat gepaard gaat met goed voetbal zou dat mooi zijn, maar we stonden al na 6 minuten op een 0-1 achterstand, we waren nog niet wakker, maar in de 11 minuut een grote kans voor DESZ; Annemieke speelt Miranda in en wij hadden de 1-1 al geteld maar helaas, in 19e min komt Pesse zelfs op 2-0, niet goed wegwerken van onze verdediging is hier de oorzaak van, maar we moeten de vrouwen van DESZ een compliment geven, we bleven voetballen en dat had tot gevolg dat in de 26e minuut de 1-2 op het scorebord kwam. Anna kon scoren op een assist van Annemieke, we bleven nu jagen op de gelijkmaker en goed doorzetten van Miranda had maar zo de 2-2 kunnen zijn, maar helaas.

De 1-2 was ook de ruststand we zeiden wel in de rust tegen elkaar we gaan voor de winst de 2e helft.

De 2e helft bleven we voetballen en moesten we blijven opletten op uitbraken van Pesse, uiteindelijk kwam de gelijkmaker toch, al was het een klutsbal, hij telt. Miranda tekende voor de 2-2, echter was het van korte duur en Pesse stond weer op voorsprong 2-3. We bleven toch geloven dat het nog goed zou komen, ik denk dat het ongeveer in 80e minuut was dat Rianne met een prachtige vrijetrap de 3-3 op het scorebord liet aantekenen we hadden zelfs een grote kans op 4-3 maar in de 95e minuut kwam door ongelukkig ingrijpen Pesse op 3-4 wat ook de eindstand was. Dat was echt balen, een gelijkspel had de verhouding beter weer gegeven.