Oldemarkt FC C2 maatje te groot voor DESZ C3G

Auteur: Heleen de Groot-Breet.

Woensdag 30 september | ​Zaterdag 26 september om 10.30 uur begon de wedstrijd van DESZ C3G tegen Oldemarkt FC C2. Het was een mooie dag. Veel zon en een lekkere temperatuur.

Oldemarkt krijgt al vrij snel een paar corners maar zonder resultaat. In de 7e minuut geeft Stijn een corner er wordt een paar keer op het doel geschoten maar helaas de bal wil er niet in. Het lijkt erop dat DESZ wat sterker is. DESZ krijgt nog een corner. De bal wordt hard op het doel geschoten maar helaas de keeper van Oldemarkt houdt hem.

In de 13 minuut scoort Oldemarkt hun eerste doelpunt. DESZ laat het er niet bij zitten en scoort bijna maar de bal gaat er net naast. DESZ krijgt nog een corner, Aron kopt deze maar helaas hij zit er niet in. Na 20 minuten scoort Stijn dan ons eerste doelpunt 1-1. Niet lang daarna maakt Martin uit een corner het tweede doelpunt 2-1

In de 29e minuut maakt Martin een mooi doelpunt met een prachtige boog over de spelers en de keeper 3-1. Oldemarkt mist daarna een mooie kans maar niet lang daarna scoren ze toch 3-2.

Na de rust lijkt het of ze spirit die ze voor de rust hadden niet meer kunnen bereiken. Ze krijgen wel kansen maar deze worden niet altijd goed benut. In de 9e minuut scoort Oldemarkt 3-3. Er zijn een paar schoten op het doel die Jasper net uit het doel haalt. Dan beland er wel een achter de lijn 3-4. Niet snel daarna wordt het 3-5.

Nog een keer leek het alsof een schot op het doel door Oldemarkt net wordt gehouden door Jasper maar helaas de scheids zegt dat het een doelpunt voor Oldemarkt is 3-6. Uiteindelijk weet Imogen nog een doelpunt te scoren na een corner 4-6.