Olde Veste'54 D4 te sterk voor DESZ D3

Auteur: Heleen de Groot.

Vrijdag 20 maart | Het was een frisse dag. De wedstrijd begon goed. Na een kwartier schoot Jasper over het doel. Even later gaf Jasper een voorzet voor Aron maar die ging er niet in. De wedstrijd begon goed. Na een kwartier schoot Jasper over het doel. Even later gaf Jasper een voorzet voor Aron maar die ging er niet in.

Na 20 min kreeg Aron de bal maar hij moest het tegen 3 man opnemen. Dit was te veel van het goede. Daarna werd het in ramp tempo 6-0. Olde Veste was te sterk en had een paar spelers van een klasse apart.

De tweede helft begon vrijwel direct met een doelpunt van de Veste. En even later nog een. Jelle deed nog een dappere poging op het doel maar die werd gehouden door de keeper. Niet lang daarna was het alweer 10-0. DESZ had daarna nog een schot op doel, helaas gehouden door de keeper.

Na 25 min in de tweede helft was er toch nog een vreugde moment. Aron scoorde door een assist van Thymen. 10-1. Na dit doelpunt volgde vrij snel een doelpunt van Olde Veste. 11-1, En dit was dan ook de einduitslag.