Oefening baart kunst

Auteur: Ruben Postma.

Dinsdag 1 maart | Zaterdag 26 februari stond er een oefenwedstrijd tegen GVAV Rapiditas JO-13-2 uit Groningen op het programma. Het was een mooie zonnige ochtend in Zwartsluis. Na een goede warming-up begonnen wij de wedstrijd rond 10:00 uur.

Wij begonnen de wedstrijd gelijk aanvallend en waren veel aan de bal. Er waren hier en daar goede kansen, maar we konden hier niet uit scoren. Uit het niets kwam er een tegenaanval waaruit Rapiditas het doel gelijk wist te vinden. 0-1

Desz moest hier wel op antwoorden en dat deden wij 4 minuten later door een super goal van Bryan Post 1-1. Zo gingen wij de rust in. De 2e helft begonnen wij eerst met een minuut stil te zijn voor de gebeurtenissen in Oekraïne.

Rapiditas begon fel en wij verzwakten. Er waren over en weer nog een aantal kansen. Wij kwamen niet meer tot scoren, maar Rapiditas deed dat nog wel 1-2.

Dit was uiteindelijk ook de eindstand. Het was een pittige maar goede oefenwedstrijd.

Zaterdag 5 maart spelen wij thuis tegen Staphorst en hopelijk baart oefening kunst.