Nieuws

Verslag oefenduel DESZ JO13-1 tegen Go Ahead Kampen JO13-1

Bekijk alle foto's!
Auteur: Niels Broekhuizen. Foto's: 2

Dinsdag 10 mei | Voor zaterdag 7 mei hadden onze trainers René en Raymond een oefenwedstrijd geregeld tegen hoofdklasser Go-Ahead Kampen JO13-1.

René hield eerst een bespreking om ons scherp te maken voor de wedstrijd van vandaag maar ook voor de wedstrijd van volgende week tegen MSC. We speelden op veld 4, echt gras, dus daardoor waren de eerste balaannames wat minder goed en de passes minder nauwkeurig omdat de bal op echt gras veel meer hobbelt dan op kunstgras.

Kampen zette direct hoog druk op ons waardoor ze direct al wat kansen kregen. Na een minuut of vijftien kwam er een goal van Go-Ahead, 0-1.

Toch kwamen we wel beter in de wedstrijd en kregen wij ook een aantal kansen met Julian maar de keeper van Kampen was niet makkelijk te passeren. Toch was het Go-Ahead die uit een corner wisten te scoren.

In de tweede helft ging het spel mooi op en neer.

Op een gegeven moment kwam er een speler van Go-Ahead door en Herman deed er alles aan om hem te stoppen. Om bij de bal te kunnen moest hij zijn been helemaal strekken maar nam daardoor binnen het strafschopgebied per ongeluk ook de tegenstander mee waardoor de scheidsrechter vond dat het een penalty was. Deze was helaas onhoudbaar voor Ferre, 0-3.

De wedstrijd ging nog een paar minuutjes door en we kregen nog wat kansen. Zo schoot Koen nog via de keeper op de paal maar we konden de achterstand niet meer verkleinen of wegwerken.

Volgende week moeten we vechten voor een betere uitslag tegen MSC.

Meer nieuws van DESZ JO13-1 >

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams