​Nipt verlies DESZ JO15-2G

Auteur: Tiemen van Dijk.

Vrijdag 5 oktober | We moesten 8:15 aanwezig zijn voor onze tactische bespreking en voor onze warming-up. Onze opstelling was 3-5-2/ 5-3-2 dat deden we omdat we aan allebei de flanken één persoon hebben staan en die als rechts/linksachter en als links/rechtsmidden gebruikten. We hebben nog geen keeper voor de selectie dus één van onze veldspelers ging keepen.

Om 9:00 werd er afgetrapt. We begonnen matig aan de eerste helft maar toch waren we iets beter dan Ruinerwold aan het begin, de eerste helft creëerden we nog wel wat kansen maar die maakten we niet af. De tweede helft begonnen we goed alleen we maakten de kansen weer niet af. Ruinerwold scoorde na een voorzet doordat er een speler van DESZ uitgleed.

Aan het einde van de wedstrijd zakte Ruinerwold ver terug om te verdedigen maar toch kregen we een kans. Een speler van DESZ werd onderuitgehaald in het 16 meter gebied dus kregen we een penalty. Helaas pakte de keeper van Ruinerwold de bal en bleef DESZ op achterstand. Er was nog een kleine kans van een hele grote afstand alleen die kwam op de buitenkant van de paal.

De wedstrijd van DESZ– Ruinerwold eindigde in 0-1.Volgende week moet DESZ-JO15-2G tegen SC Rouveen-JO15-2.