Nieuws

Nieuwe tenues voor S.V. DESZ

Auteur: Sponsorcommissie.

Woensdag 13 september | Na de winterstop starten alle elftallen van S.V. DESZ in een nieuw tenue. Al jaren voert DESZ een kledinglijn van het merk Hummel volgens het contract dat er ligt met Voetbalshop.nl uit Zwolle.

Aangezien de huidige Hummel kledinglijn niet meer wordt gefaciliteerd, moet er gekozen worden voor een nieuwe lijn en zo zijn we opnieuw met Voetbalshop.nl om tafel gegaan. De aanbieding die Voetbalshop.nl ons heeft gedaan is om zonder meerkosten zelf een nieuw wedstrijdshirt te ontwerpen. Het vervangen van alle tenues nemen zij volledig voor hun rekening. Het betreft een zogeheten sublimatieshirt, waar alles qua uitingen volledig wordt verweven in het tenue.

Een uitstekende aanbieding waar wij graag mee in zee gaan. Er zijn afgelopen zomer nog vergelijkbare partijen/leveranciers onderzocht, maar een beter voorstel dan dit is daar niet uitgekomen.

Het is de bedoeling dat na de winterstop (verwachting is februari 2024) de uitrol van de nieuwe tenues gaat plaatsvinden. We gaan ons wedstrijdshirt dus zelf ontwerpen, dit betekent ook dat we de kleding qua stof, de pasvorm, "uitstraling", etc. zelf gaan bepalen. Inmiddels is hier een werkgroep voor aangesteld maar natuurlijk is de inbreng vanuit onze leden (jong/oud, man/vrouw) onmisbaar. Heb je hier idee├źn over en wil je dit graag met ons delen? Stuur een e-mail naar sponsoring@desz.nl. Doe dit bij voorkeur zo snel mogelijk. De werkgroep komt voor de 1e keer bijeen op dinsdag 19 september a.s.

Tijdens een Algemene Ledenvergadering later dit jaar worden meerdere ontwerpen gepresenteerd. Op basis hiervan, kan het traject in gang worden gezet. De levertijd bedraagt vervolgens 8-10 weken.

De sponsorcommissie gaat in de maanden september en oktober in gesprek met de sponsoren van de huidige tenues over de mogelijkheden m.b.t. sponsoring en sponsorpakketten.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams