Nieuws

Nieuwe tenues DESZ

Auteur: Gerjan Kronenberg.

Maandag 2 september | Inmiddels rolt de bal weer in het nieuwe seizoen en het is vast niemand ontgaan: er wordt gevoetbald in het gloednieuwe DESZ-tenue! We zijn supertrots dat het sprankelende rode shirt met het “Sluziger” wapen nu te bewonderen is op de velden. Naast een nieuw voetbalshirt moest er dit seizoen ook gekozen worden voor een nieuw broekje en nieuwe sokken omdat de voorgaande lijn uit de collectie is. Er is gekozen voor het witte “Boston” broekje van Hummel en de rode “Forza II” sokken van Stanno.

Alle jeugdleden dienen zelf een broekje en sokken aan te schaffen voor de wedstrijden, ook als dat in het verleden niet zo was. Aangezien het merendeel in het bezit is van de oude lijn broekjes en sokken hebben we vanuit DESZ een speciale aanbieding voor de hele maand september. Je betaalt slechts € 20,- per setje (broekje en sokken). Een flinke korting ten opzichte van de huidige verkoopprijs. We snappen dat het kort dag is, maar het verzoek is om voor aanvang van de eerste wedstrijd te zorgen voor een broekje en sokken om de eenheid te bewaren.

Tevens spelen alle seniorenteams inclusief JO19-1 en JO17-1 met korte mouwen. Wanneer daar een thermoshirt onder wordt gedragen moet dat in ons geval verplicht, vanuit de KNVB, een rood thermoshirt zijn. DESZ heeft gekozen voor de Core Baselayer Long Sleeve van Stanno. Dit rode thermoshirt is in de maand september tevens voor een actieprijs van € 20,- te verkrijgen. Ook al is het weer er nog niet naar; bestel hem alvast om voorbereid te zijn op de koude(re) dagen en te profiteren van deze korting.

De combideal en de actie voor het thermoshirt loopt via Firma Koos Slurink. Bestellen kan door een mail te sturen naar info@koosslurink.nl. De kleding kan vervolgens daar worden opgehaald en betaald. Uiteraard kun je het ook fysiek in de winkel bestellen, daar zijn tevens mogelijkheden om de kleding vooraf te passen.

Voor de maatvoering zie afbeelding. De thermoshirts zijn verkrijgbaar in dezelfde maten als het voetbalbroekje.

Op zaterdag 21 september willen we een officieel tintje geven aan het nieuwe tenue en dit gaan we combineren met een feestelijke en gezellige opening van het nieuwe seizoen! Informatie hierover volgt.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams