Nieuws

Nieuwe jeugdtrainers voor seizoen 2024-2025

Auteur: Jeugdcommissie.

Donderdag 4 juli | De jeugdcommissie is blij te kunnen melden dat voor het komende seizoen ook de laatste twee vacatures bij de jeugdelftallen zijn ingevuld.

Voor JO15-1 hebben wij Harco Schuring en Martin van der Sommen bereid gevonden om de openstaande trainerspositie in te vullen voor dit team. Beide hebben een jarenlange ervaring in het trainen en begeleiden van diverse jeugdteams. Zij zijn beide eerder werkzaam geweest bij Staphorst, MSC en SVN'69.

Voor JO19-1 is besloten om Bernd de Graaf als trainer/begeleider te benoemen. In januari van dit jaar is het contract van Bernd, als trainer van het tweede elftal van DESZ, verlengd. Door een verandering van de trainingstijden en het starten van een opleiding bij de KNVB (UEFA C) bleek het voor Bernd niet mogelijk om het tweede elftal volledig te blijven begeleiden. Na diverse constructieve overleggen binnen de vereniging zijn wij blij dat Bernd vanaf het komende seizoen de training en begeleiding van JO19-1 op zich gaat nemen.

Wij zijn verheugd dat we met het aantrekken van Harco, Martin en Bernd alle trainersposities te hebben ingevuld en wensen de heren veel succes en plezier in het komende seizoen.

Voor de volledigheid onderstaand nog even een herhaling van de selectie van de jeugdelftallen met daarin de nieuwe trainers opgenomen.
Indeling jeugdelftallen seizoen 2024/2025

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams