Nieuws

Nieuw webmasterteam actief

Auteur: Marian Overmars.

Maandag 13 januari | Voor een voetbalvereniging is het heel belangrijk om leden tijdig en juist te informeren over alles wat er gebeurt. Er zijn diverse commissies actief binnen de club en veel activiteiten vinden plaats naast de trainingen en wedstrijden.

Onze website is een van de kanalen die constant up to date gehouden moet worden, daarnaast zijn ook Facebook en Twitter media die we inzetten om onze leden op de hoogte te houden van het wel en wee van onze club.

Na jarenlang in de basis te hebben gestaan, speelt het huidige webmasterteam, bestaande uit Tom Kisjes, Pascal van Dijk, Remco Lachenal, Kim Koning en Corné Winter nu de bal naar Peter Krabbe en Marian Overmars. Het nieuwe webmasterteam krijgt de komende maanden aansluiting van enkele enthousiaste jeugdleden. En laten we vooral ook onze huisfotografen Henk Kuik en Jan Willem Oldenbeuving niet vergeten. Zonder hen kan een webmasterteam niet functioneren.

Samen maken we de club….maar ook nieuws maken we samen. Het zou erg leuk zijn als jullie wetenswaardigheden of bijzonderheden over elftallen met de webmasters delen.

We plaatsen je bericht met alle plezier!

Laat je horen via webmaster@desz.nl!

Wees sociaal en deel

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams