Nieuws

Nieuw trainersduo DESZ VR1 Seizoen 2022-2023

Bekijk alle foto's!
Auteur: Commissie Seniorenzaken. Foto's: 4

Maandag 13 juni | Arko Halfmouw en Eddy Hoen zijn voor aankomend seizoen aangesteld als de nieuwe hoofdtrainers van DESZ VR1. Zij volgen Christaan Zwiep op, die de vrouwen twee jaar onder zijn hoede had en volgend jaar assistent trainer wordt bij JO17-1.

Arko en Eddy zijn geen onbekenden binnen onze club en hebben in het verleden al eens samen een gemengd JO15-3 en JO17-2 team getraind.

Bij Eddy loopt DESZ als een rode draad door zijn leven. Zo heeft hij naast andere trainersklussen ook veel als scheidsrechter en grensrechter (soms op zijn sokken) klaargestaan. Daarnaast mag hij zelf ook graag een balletje trappen.

Arko trekt ook de voetbalschoenen nog wel eens aan en heeft binnen DESZ al een hoop gedaan, waaronder eerder ook twee jaar lang MO17 getraind.

Christiaan Zwiep heeft de afgelopen twee seizoenen goed werk verricht binnen de VR1, ze spelen mooi en herkenbaar voetbal. Arko en Eddy hebben veel zin om deze ingeslagen weg binnen het vrouwenvoetbal een mooi vervolg te geven en hopen op een sportief en leuk seizoen!

De commissie seniorenzaken is erg blij dat deze twee trainers hun handtekening hebben gezet en wensen hen alvast veel succes!

Sportieve groet,

Commissie Seniorenzaken

Foto's: Henk Kuik

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams