Nieuws

Nieuw seizoen, nieuwe portretfotografie

Auteur: Webmasters.

Maandag 25 september | Het is bijna zover; het nieuwe voetbalseizoen staat alweer voor de deur. En dit seizoen willen we ook graag de DESZ-website verversen met nieuwe portretbeelden. Hoe dit in zijn werk gaat? Dat kun je in dit artikel vinden!

Het is alweer drie jaar geleden dat DESZ in samenwerking met Coop Luuk Kleine het fantastische plaatjesalbum lanceerde. Bijkomende voordeel van deze succesvolle actie was dat we alle leden een fraaie portretfoto overgehouden hebben. Leuk voor op de site, maar tevens handig voor DESZ voor bijvoorbeeld de spelerspassen. Dit jaar willen we graag weer nieuwe beelden schieten omdat we weer veel nieuwe gezichten bij de club mochten verwelkomen. Het is onze doelstelling om alle jeugd- en nieuwe seniorenleden te vereeuwigen.

Plan van aanpak

Zodra de trainers/leiders van de jeugdteams hun team weer compleet hebben en tevens de beschikking over de wedstrijdshirts worden zij verzocht contact op te nemen met onze huisfotograaf Henk Kuik. Henk is te bereiken via zijn mobiel (bel/whatsapp) op 06 29 29 60 27 en neemt alle zorgen rondom de fotografie uit handen. Enkel hoeft de trainer/leider een geschikt moment door te geven wanneer hij verwacht zijn team compleet in wedstrijdshirts bij elkaar te hebben. Dit hoeft overigens niet perse op zaterdag, Henk is ook bereidt om tijdens een training naar het sportpark te komen.

Wees sociaal en deel

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 550 leden
  • 2J klasse
  • 30 teams