Nieuws

Nick van der Haar (28) vertrekt na dit seizoen bij SV DESZ.

Auteur: Gerjan Spit.

Donderdag 21 februari | Nick van der Haar (28) vertrekt na dit seizoen bij SV DESZ. Hij gaat in het nieuwe seizoen aan de slag bij V.v.d'Olde Veste uit Steenwijk. Van der Haar was 13 jaar in dienst als trainer bij de club uit Zwartsluis,maar wil een nieuwe stap in zijn carrière zetten.De keuze was erg lastig omdat DESZ toch mijn "cluppie" is, maar om mijn ambities waar te maken moet ik verder kijken .

Van der Haar heeft alle jeugdteams binnen DESZ wel eens onder zijn hoede gehad en is nu bezig aan zijn 1e seizoen als trainer van DESZ JO19-1 waar hij nog volop mee doet voor een plek in de hoofdklasse .
"Ik ben DESZ dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen om mezelf te ontwikkelen als trainer. Ik kijk met voldoening terug op de behaalde resultaten zegt van der Haar en ben klaar om de volgende stap te maken .
Van der Haar zegt dat er nu een nieuwe fase aanbreekt in zijn trainerscarrière. "Mijn ambitie is om zo ver mogelijk te komen als trainer.Bij olde veste ga ik de JO15-1 trainen dat uitkomt in de 2e divisie.
Maar voorlopig ga ik hier de laatste maanden mijn uiterste best doen zo hoog mogelijk te eindigen.En de toekomst ? Ooit hoop ik bij DESZ terug te keren met een bak ervaring en opnieuw van waarde te kunnen zijn voor DESZ .

Wees sociaal en deel

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams