Mooie overwinning voor DESZ JO13-1

Auteur: Bryan Post.

Maandag 21 maart | Om 09.55 uur vertrokken de jongens van JO13-1 richting de Wijk. Daar aan gekomen gingen we ons klaar maken voor de warming-up. Na een goeie warming-up waar iedereen scherp was gingen we om 11.00 uur van start met de wedstrijd.

We trapten af en na 2 keer de bal rond hebben gespeeld pakte de tegenstander de bal af en na drie keer de bal over hebben gespeeld stond het 1-0 voor de tegenstander. Daarna waren we weer wakker en ging het redelijk gelijk op. En na ongeveer 20 minuten scoorde Julian Overmars de 1-1. We creƫerden veel kansen.

Na de rust trapte de tegenstander af we creƫerden veel kansen. De tegenstander hadden ook wel wat kansen, maar niet op goal. Het ging redelijk gelijk op. Na ongeveer 20 minuten hebben gespeeld scoorde Bryan Post de 1-2. Daarna was het nog even 10 minuten knallen en tegenhouden en 10 minuten later klonk het eindsignaal. Desz neemt hun 3 punten mee naar Zwartsluis.