Mooie overwinning van de boys van DESZ JO13-1!!

Auteur: Lyam Spijkerman.

Maandag 9 mei | Op een zonnige ochtend begonnen de boys van DESZ en van Genemuiden de warming up. Na de warming up begonnen de boys aan de wedstrijd.

DESZ en Genemuiden creƫerde allebei veel kansen maar niks ging erin. na 30 minuten spelen was het rust.

Na de rust begonnen de boys weer en na ongeveer 5 minuten te hebben gespeeld scoorde

Boris de Jonge een prachtige goal!! 1-0. Daarna creƫerden allebei de ploegen wat kansen.

Zo'n 10 minuten later dribbelde Julian Overmars via de zijkant naar het doel en gaf de bal voor en scoorde Timo Torensma de 2-0!! Even later scoorde Genemuiden bijna maar Ferre hield het goal schoon.

Ferre schoot de bal lang op Julian en gaf een prachtige bal op Timo die aan de andere kant van het veld stond, hij maakte een mooie actie en scoorde de 3-0!!

Na nog even hard hebben gewerkt, is de wedstrijd gespeeld. 3-0 voor DESZ JO13-1.