Mooie overwinning DESZ JO15-3 in eerste wedstrijd

Auteur: Een speler van de JO15-3.

Vrijdag 6 september | Op woensdagavond 4 september werd de wedstrijd tegen Olympia ingehaald bij DESZ. Om 19:00 trapten we af op veld 3.

We begonnen de wedstrijd niet heel goed, we speelden slordig, waardoor er veel balverlies was. Olympia maakte hier gebruik van, en schoot na een tijdje de 0-1 binnen.

Ondanks de tegengoal, pakte DESZ de wedstrijd weer op. Na goed samenspel voorin, kon Justin de 1-1 maken. Hierdoor waren we weer terug in de wedstrijd. Het duurt niet lang, of hij zet DESZ op een 2-1 voorsprong. Het gaat steeds beter, er volgen een paar kansen, maar Olympia weet de bal uit hun goal te houden. Uiteindelijk moeten ze er toch aan geloven, als Justin ook de 3-1 scoort. Met deze stand gaan we de rust in.

De tweede helft begint DESZ weer onrustig, er wordt de hele tijd heen en weer geschoten. Wanneer Kobe één van die ballen krijgt, schiet hij op goal. Een verdediger van Olympia probeert de bal weg te koppen, maar deze belandt in zijn eigen doel: 4-1 voor DESZ. Door deze goal zakken we in, waardoor Olympia kansen creëert rond het doel van de thuisploeg. Dit leidt dan ook tot een tegengoal, het staat 4-2. Beide teams zullen nog aan de bak moeten, want de wedstrijd is nog lang niet afgelopen. Er worden veel corners weggegeven door Olympia, maar daar moeten we blijkbaar nog op oefenen, want deze leiden tot niks. Na een aantal goede voorzetten op Kobe, maakt hij dan eindelijk de 5-2. De wedstrijd speelt zich aan het einde van de wedstrijd veel af op de helft van Olympia. Na een aantal ballen voor het goal langs, schiet Kobe ook nog de 6-2 binnen. Een paar minuten later fluit de scheids af.

Het was een prima eerste wedstrijd voor de JO15-3!