Mooi resultaat voor DESZ JO13-1

Auteur: Minella Nijmeijer. Foto's: 4

Zondag 5 februari | ​Op een windstil sportpark Cingellanden kregen we Urk op bezoek. De heren en dame waren gefocust om deze (altijd) spannende wedstrijd aan te gaan.

Het team wist elkaar goed te vinden, mooie scherpe passes van Bryan, Haben en Romein. Uitstekend verdedigingswerk van Herman, Lyam en Ruben maakte dat Urk het al snel moeilijk had. Na 8 minuten scoorde Bryan de eerste mooie goal.

Krap een minuut later scoorden de heren van Urk. DESZ stond op scherp, Bryan wist wederom te scoren binnen 2 minuten! Na de rust werden de Urkers er niet sportiever op en waren er enkele fysieke ontmoetingen. DESZ bleef echter sportief en goed spelen. Thiemo maakte de derde goal na een goede pass van Herman. Twee heren van Urk moesten het veld verlaten in verband met natrappen. Ruben Fix werd getrapt in het penalty gebied en daar volgde een penalty op. Ruben Postma schoot hem strak in de hoek en de 4-1 was een feit.

Om af te sluiten met een citaat van de trainers: 'We hadden er wel 8 kunnen maken'