Nieuws

Monsterzege DESZ JO11-1 leidt tot koppositie.

Auteur: Marjan.

Vrijdag 13 april | Om 9:00 uur s' ochtends is het al heerlijk weer, een beter begin van de dag kun je je niet wensen. Door wegwerkzaamheden aan de weg in Hasselt was Zwartsluis alleen via een omweg te bereiken en daardoor was de tegenstander verlaat.

Na een klein kwartiertje oponthoud kon de wedstrijd beginnen. Het begon de meteen goed voor DESZ, snel na de aftrap brengt Sem de score op 1-0. De 2-0 volgt door een eigen goal van Wapenveld na een mooie voorzet van Joey. Na een overtreding van Milan krijgt Wapenveld een vrije trap, maar deze mist de goal.

Desz is continu in de aanval, met vele kansen om de score verder uit te breiden, maar helaas. Na hard werken van Sem, hij speelt 3 man uit, zet hij de bal voor op Joey, die de 3e goal achter de keeper plaatst. De tegenstander breekt uit, maar Thijs redt uitstekend. Anouk veroorzaakt een onnodige corner, gelukkig is de redding van Thijs super. DESZ gaat weer volop in de aanval, maar ook ook deze stranden tegen de paal of naast de goal.

Rust.

Het begin is rommelig, DESZ blijft in de aanval. Anouk komt ongelukkig met de tegenstander in botsing, en verlaat met een blessure het veld. Helaas komt ze niet meer in actie. De wedstrijd gaat verder, Hugo brengt de score op 4-0 met een mooie Zidane. Daarna volgt de 5-0 van Milan met een mooie voorzet van Joey, de 6-0 komt op de naam van hetzelfde duo.

Wapenveld komt eindelijk in actie, maar Bart weet de aanval te onderbreken, waardoor Wapenveld een vrije trap krijgt. Maar Thijs houdt de goal leeg. Daarna volgt er weer een aanval op de goal van Wapenveld, dit keer is het Imre die door een strakke trap van afstand een super goal maakt 7-0. Na een voorzet van Imre brengt Joey de stand op 8-0. Er zijn voldoende kansen op 9-0, maar die laat nog even op zich wachten. Eerst gaat Wapenveld nog een keertje in de aanval, wat resulteert in een vrije trap, maar de nul blijft.

Eindelijk brengt Joey de score op 9-0. De laatste aanval van Wapenveld levert voor hun ook geen doelpunt op. DESZ vindt 9-0 niet genoeg, Milan scoort de 10-0 en Hugo brengt de eindstand uiteindelijk op 11-0.

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ JO11-1 (7X7) >
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams