Monsterscore voor DESZ JO13-2 tegen FC Kraggenburg

Auteur: Wilma Stoter. Foto's: 13

Zaterdag 13 mei | Op deze zonnige zaterdagmorgen was het wel weer heel erg vroeg dag. Om 08:00 uur is de ploeg compleet en kunnen we richting Kraggenburg vertrekken. Zonder Pascal helaas maar met Jarno en Patrick aan hun zijde staan ze ook hun mannetje /vrouwtje. In Kraggenburg aangekomen gaan de spelers snel naar de kleedkamer en de ouders op de veranda met een bak koffie in de zon aan de lijn.

De wedstrijd verloopt vanaf de eerste minuut goed en ze zijn goed in de aanval. Met vervangende keepers Tijmen in de eerste helft en Jarno in de 2de helft verloopt de wedstrijd goed! (vaste keeper Lukas zat aan de lijn met een blessure) Het eerste doelpunt valt al in de eerste 4 min door Damian. Na eigenlijk de volle minuten op de helft van de tegenstander te zijn geweest valt in de 17de minuut de 0-2, wederom door Damian. Met deze stand gaan ze ook de rust in.

Na de rust gaan ze op dezelfde voet verder en scoort Jarno de 0-3. En in de 33ste minuut start het prijsschieten en pegelt Thomas de 0-4 in het doel van de tegenstander. Dat de tegenstander niet het niveau haalt van DESZ en het een eenzijdige wedstrijd blijkt te zijn moge duidelijk zijn, vooral nadat William de 0-5 scoort. De enkele keer dat de tegenstander op onze helft komt scoren ze wel.... 1-5.

De 1-6 werd door Thomas mooi ingeschoten na een prachtig voorzetje van Lisanne. Dat het op geen enkel ogenblik echt spannend is geweest mag uit de scores blijken want de 1-7 en de 1-8 en de 1-9 vallen ook erg makkelijk en snel achter elkaar... en wel van Thomas en Tiemen en Damian. De tegenstander scoort er toch ook nog 1 vlak voor het einde van de wedstrijd en wel een hele mooie... over de achterhoede en de keeper heen ... 2-9.

Met deze monsterzege sluiten ze de wedstrijd af.... eindstand 2-9!

Goed gespeeld jongens en meisjes van D2 ( JO13-2)