Nieuws

Monsterscore voor DESZ E2 tegen Uffelte E1

Bekijk alle foto's!
Auteur: Henk Kuik. Foto's: 64

Dinsdag 1 december | DESZ E2 moest in de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie aantreden tegen hekkensluiter Uffelte E1. De ploeg uit Drenthe had in de competitie slechts één keer een wedstrijd in winst om kunnen zetten.

Het op de tweede plaats staande DESZ E2 kende echter geen medelijden met de tegenstander en na een kleine 20 minuten spelen stonden de Sluzigers, mede door een 4 tal achtereenvolgende goals van Ruben Frank, met 7-0 voor.

Toen de score in zeer korte tijd opliep naar 11-0 en er bij Uffelte een speelster geblesseerd raakte, werd het de leider van de tegenstander allemaal te veel en wilde hij de wedstrijd niet voortzetten. Na een kort oponthoud tussen de leiders van Uffelte, DESZ, de goed leidende scheids Juul Schokkenbroek en Jaap Muis van de scheidsrechterscommissie, werd besloten om met 6x6 verder te spelen.

DESZ E2 slaagde er vervolgens in om nog 6 keer het net van de tegenstander te laten bollen terwijl het in de slotfase de (ere) treffer moest incasseren en aldus de wedstrijd in 17-1 eindigde.

DESZ beƫindigde de Najaarscompetitie door 7 wedstrijden te winnen, er werd niet gelijkgespeeld en drie wedstrijden werden er verloren. Er werden 58 doelpunten gemaakt en 24 x werd er tegen gescoord.

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams