Nieuws

Moet jij je spelregelbewijs halen? Wij helpen je graag!

Auteur: Jaap Muis.

Dinsdag 15 december | Om je voor te bereiden op de eindtoets, organiseren wij in samenwerking met de SMO (Scheidsrechtersvereniging Meppel en Omstreken) een informatieavond.

Tijdens deze avond zal door de SMO uitleg worden gegeven over de spelregels. De SMO is in het bezit van de kennis en materialen om jullie op interessante wijze in deze materie wegwijs te maken. Na deze avond kun je zelfstandig verder actie ondernemen om het certificaat te behalen. Deze informatieavond zal halverwege januari 2016 plaatsvinden - de exacte datum en locatie worden spoedig bepaald.

De Scheidsrechterscommissie organiseert deze avond in samenwerking met Voetbalzaken.

Namens de scheidsrechterscommissie van SV DESZ,

Jaap Muis


Achtergrond verplichtstelling spelregelbewijs
Het initiatief om een spelregelbewijs in te voeren voor jeugdspelers in Nederland zorgt ervoor dat voetballers van jongs af aan vertrouwd raken met de spelregels. Kennis van de spelregels geeft hen meer inzicht in en begrip voor beslissingen van scheidsrechters.

De verenigingsraad van de KNVB heeft ingestemd met een reglementswijziging die het halen van het spelregelbewijs verplicht stelt. Het vastleggen in het reglement betekent dat spelers vanaf de B-junioren (tweedejaars) alleen mogen voetballen als zij het spelregelbewijs hebben gehaald.

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams