Nieuws

Meiden MD1 winnen eenvoudig

Auteur: Kim Kleinpenning.

Zondag 6 september | Wij moesten om 10 uur verzamlen bij DESZ! Auto's indelen en op naar Meppel. Aangekomen in Meppel, naar de kleedkamers en shirts aantrekken. De wedstrijd kan beginnen.

Bij het begin van de eerste helft was het een beetje aan het regenen maar de meiden van MD1 knalden er toch tegenaan! Het eerste doelpunt viel voor DESZ MD1 door Nynke. Even later viel het 2e doelpunt het was lastig te zien wie er had gescoord, maar volgens mij was het een eigen doelpunt. In de eerste helft viel er een blessure bij de meiden van DESZ. Er werd afgefloten en de eerste helft was voorbij. Op naar de kleedkamers en wat drinken andere opstelling en de meiden konden verder met de 2e helft.

2e helft
De meiden kwamen al rennend de kleedkamer uit, klaar staan en beginnen maar. De 2e helft was een uitdaging met veel kansen maar toch wist Britt Schipper een mooi doel punt te maken. 0-3 voor DESZ MD1. Er kwam een tegen doelpunt maar gelukkig was het buiten spel. Er werd afgefloten en de 2e helft was voorbij. Toen de meiden net naar de kleedkamer wilden lopen begon het hard te regen. Gelukkig moesten de meiden toch douchen. Ze konden de kleedkamer niet in om dat er al mensen aan het overleggen waren, maar ondertussen zongen ze een liedje voor de jarige jet richijieny. Nog ff lekkere chippen en dan naar huis! Maar 1 ding was het belangrijkste : Wij zijn door in de beker!


Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams