Meiden E5G zijn Olyphia E3 te slim af

Auteur: Trotse fan.

Dinsdag 31 maart | Op een koude zaterdagmorgen moesten we al vroeg aanwezig zijn bij DESZ om af te reizen naar Noordwolde waar de meiden het op moesten nemen tegen Olyphia. Na een goede warming-up hadden de meiden er in, kom maar op jongens!!

DESZ was vanaf minuut 1 flink in balbezit en kreeg kans na kans. Maar helaas bleven de doelpunten uit. Danniek probeerde het van afstand maar de keeper wist de bal eenvoudig tegen te houden. Britt kwam vanaf de linkerkant voor het doel maar ook deze bal ging net naast. Na 10 minuten kwam Britt op snelheid langs de tegenstander en schoot de bal mooi in de hoek. Gelukkig 0-1 daarna schoot Britt B de bal op de paal jammer!

De meiden lieten het hier niet bij en speelden goed voetbal Roos kreeg een grote kans maar ook hier wist de keeper zijn doel goed te verdedigen. Britt scoort de 0-3 door de bal door de benen van de keeper te spelen. In de laatste minuten weet Sanne ook nog te scoren wat de eindstand op 0-4 bracht.

Meiden jullie hebben goed gespeeld en volgende week wordt voor jullie een heel belangrijke wedstrijd want bij winst staan jullie gewoon aan kop!!