DESZ MD1 heeft geen kind aan Veno MD1

Auteur: Marit Vonk​.

Zondag 20 september | Zaterdag 19 september stond DESZ MD1 tegen Veno MD1 op het programma.

Om 08:15 verzamelde we bij Desz en gingen we ons klaar maken voor de wedstrijd. Met natuurlijk een wedstrijdbespreking en warming-up. Om 09:00 begon de wedstrijd met een aftrap voor DESZ.
DESZ ging van start en had gelijk kansen, en ook in de 10e minuut kwam er een mooie voorzet van Babette die Britt Boerhof scoorde. Dat zorgde voor de 1-0 voor DESZ.

In de 20e minuut een voorzet van Lisanne die Britt Boerhof mooi afmaakte. 2-0 voor DESZ MD1. In de 28ste minuut zorgde Britt Boerhof met een lopje weer voor een mooie goal. Met 3-0 voor DESZ gingen we de rust in en hielden we even een bespreking.De 3e minuut van de tweede helft was er weer een mooi doelpunt van Britt Schipper. 4-0 voor DESZ.
Er volgde nog 3 goals van Britt Schipper die voor de 7-0 zorgde. De verdediging deed het ook heel goed en Geanne had niet zo veel te doen;)

Uiteindelijk is het 11-0 voor DESZ geworden dankzij een goal van Lisanne, 2 goals van Rosa & en Britt Schipper zorgde nog voor de 11-0. De scheidsrechter floot af en DESZ MD1 had gewonnen!! Iedereen had heel goed gespeeld!! Op naar de volgende wedstrijd!!