Nieuws

​Martin de Weerd vertrekt bij DESZ

Auteur: Remco Lachenal.

Woensdag 10 april | ZWARTSLUIS – Keeperstrainer Martin de Weerd is bezig aan zijn laatste seizoen bij DESZ. Dat heeft hij twee weken geleden aan het bestuur, technische commissie en de spelersgroep kenbaar gemaakt. Martin, bezig aan zijn vierde seizoen in Zwartsluis, geeft aan dat hij zijn gezin en groeiende eigen bedrijf niet meer kan combineren met zijn werkzaamheden als keeperstrainer.

Het bestuur en de technische commissie laten weten Martin's keuze te betreuren, maar tevens alle begrip te hebben voor zijn beslissing. Via deze weg willen zij Martin hartelijk danken voor zijn inzet, zowel binnen als buiten het (trainings)veld, en hem veel succes wensen voor de toekomst. Tevens geven zij aan hem graag nog eens terug te zien komen bij onze club.

Door het vertrek van Martin is er voor volgend seizoen een vacature voor een keeperstrainer ontstaan. Deze wordt op korte termijn opengesteld. Geïnteresseerd? Solliciteren is mogelijk door een mail (incl. CV en motivatiebrief) te sturen naar bestuur@desz.nl.

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams