Nieuws

Martin de Weerd ook volgend seizoen bij DESZ

Auteur: Het bestuur.

Vrijdag 28 december | Nadat bekend is geworden dat de beide hoofdtrainers de samenwerking bij DESZ volgend seizoen continuëren, heeft ook Martin de Weerd kenbaar gemaakt het seizoen 2018-2019 als keepertrainer te willen blijven.

De jaarlijkse evaluatie heeft mooie aanknopingspunten opgeleverd om samen aan de toekomst te werken. Een verdere professionalisering en kwaliteitsimpuls zijn onderkend om te realiseren. Zo is er gezamenlijk gekeken hoe exceptioneel keeperstalent te ontwikkelen en door training en scherpte, de groei-impulsen te geven.

Martin de Weerd over de samenwerking: "Het vertrouwen in trainers-staf is groot zowel vanuit mijzelf, als vanuit de selectie van DESZ. Alle vertrouwen in de intensivering van de samenwerking met de andere trainers en de commissie seniorenzaken/jeugdzaken binnen DESZ. Het kan op punten nóg professioneler, maar ik heb het enorm naar mijn zin en dat geeft DESZ mij ook terug. De keepers houden de speciale aandacht, die ze verdienen en wat ook past bij de status van DESZ als 2e klasser. We kunnen de hele selectie nog beter maken, door de continuïteit die het aanblijven van de trainerstaf oplevert."

Jitse Antuma reageert namens het bestuur van DESZ: "Het is wederom een blijk van vertrouwen en een compliment aan de nieuwe commissie seniorenzaken, dat ook Martin de keuze heeft gemaakt nog een seizoen te blijven. Voor het 4e jaar op rij is Martin inmiddels een vertrouwd DESZ-gezicht. In die zin versterkt hij de trainerstaf ook met meer jaren club-ervaring en dat vind ik een aanvulling. Het lijkt daarom misschien vanzelfsprekend dat hij aanblijft. Tijdens de evaluatie is op volwassen manier gekeken naar verbeteringen en ook wat er heel goed gegaan is. Toevoeging is dat we de ontwikkeling van jong keepers- talent hebben besproken. Het is tevens kenmerkend dat een goede keeper als Renee Agterhuis veel waarde hecht aan zijn aanwezigheid en professie als keepertrainer. Ik ben erg blij met wederzijds besluit om met elkaar door te gaan!".

Wees sociaal en deel

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams