Makkelijke overwinning voor DESZ D4G op Staphorst MD1

Auteur: Luciana.

Vrijdag 20 februari | Ondanks enkele blessures weet DESZ D4G toch nog gewoon met 9-0 te winnen van Staphorst MD1. Een verslag.

In de 7e ninuut word er al een mooie goal gemaakt door Iris. Een minuut later geeft Lobke een assist aan Mariël die dat mooi afmaakt. In de 18e minuut scoort Iris weer en doet dit in de 28e minuut nog een keer dunnetjes over. Wat een topper! In de 30e minuut scoort Mariël weer. Binnen de minuut na rust scoort Lobke weer.

Daarna kakt Desz een beetje in, maar in de 33e minuut is iedereen plotsklaps wakker want er word zomaar uit de corner een KOPGOAL gemaakt door Lobke. Dit mag een wonder heten want zoals jullie misschien wel weten hebben de meiden vanD4G een beetje een hekel aan koppen. Daarna scoort Luciënne met een heerlijke knal. Dan komt Staphorst toch nog sterk opzetten maar door knap keeperswerk van Geanne word dit al snel in de kiem gesmoord. In de allerlaatste minuut scoort dan Mariël nog een keer.

Heerlijk na een aantal afgelaste wedstrijden dan eindelijk weer met een overwinning op zak van het veld af. Nog een speciaal bedankje voor Kim en Marit die ons uit de brand hebben geholpen door bij ons te voetballen, Bedankt!!