​"Kromme lijnen brengen DESZ 3 niet van de wijs."

Auteur: Tim Nieborg. Foto's: 2

Dinsdag 5 oktober | Afgelopen zaterdag stond alweer de 4e wedstrijd op het programma. Zowaar een keer een thuiswedstrijd; de eerste van dit seizoen. De laatste 2 wedstrijden werden in winst omgezet en de mannen van 3 waren gebrand om deze lijn door te trekken.

Over die lijnen gesproken; nou bekijk de foto maar. De lijnentrekker had denk ik een zware avond gehad.

Dan de tegenstander van vandaag,Tollebeek 3 had de verre reis uit de polder gemaakt. Het was niet de tijd voor aardappels en dergelijke denk ik, want ze kwamen gewoon met genoeg mensen deze kant op.

Om half 3 werd er afgetrapt op het mooie veld 4, wat er overigens schitterend bij lag! Mag ook gezegd worden. De verhoudingen waren gelijk in de eerste minuten duidelijk. DESZ had de bal en Tollebeek liep er achteraan. Het duurde dan ook geen 10 minuten voordat de eerste er in lag. Lukasz rondde 1 op 1 met de keeper rustig af en zette de sluzigers op een 1-0 voorsprong.

Alsof het een herhaling was gebeurde een paar minuten later precies het zelfde. Lees het stukje van de 1-0 nog een keer maar dan i.p.v. 1-0 was het 2-0.

Dan een momentje van onoplettendheid bij DESZ. Een niet nader te noemen verdediger stond bij een voorzet compleet verkeerd en de aanvaller van de gasten kon vrij inkoppen. 2-1.

Dominik zette even later de marge weer op 2 en Marek maakte er 4-1 van.

Kunnen er dan ook nog sluzigers scoren? Nou ja. Max wurmt zich dwars door een stuk of wat verdedigers en maakt de 5-1. Even later is het katsie die met een mooie lob voor de 6-1 zorgt nadat Joy deed wat ie vaker mag doen; Van de bal afblijven. En dan is het tijd voor de thee.

In de rust werd er weer gewisseld en de verslaggever kon douchen, met als gevolg dat de 7-1 en 8-1 gemist werden. Excuus voor de doelpuntenmakers maar ik ben trots op jullie. In de reacties mogen jullie raden wie ze hebben gemaakt en er wordt vast gereageerd. Prijs word over nagedacht.

Lukasz maakte na een mooie aanval zijn hattrick compleet en zette de stand op 9-1.

Johan Bruintjes wilde graag ook nog in het verslag dus die besloot de bal kats verkeerd uit te trappen. De bal belandde in de voeten van de spits van de tegenstander die vervolgens ijzig kalm binnen schoot. 9-2 en klaar.

Opnieuw een mooie ruime overwinning die nog veel ruimer had kunnen zijn als de lat wat hoger zat of er wat zuiniger met de kansen was omgegaan.

Volgende week spelen we wederom thuis, tegen Flevo Boys 8. Komt dat zien!