Kostbaar verlies DESZ JO13-1 tegen MSC

Auteur: Chris Zeilemaker.

Maandag 23 mei | Verslag van de wedstrijd van 14 mei. ​De wedstrijd tegen MSC begon om 8:45. Beide ploegen hadden kans op een kampioenschap. MSC stond na 8 wedstrijden op 18 punten en DESZ na 8 wedstrijden op 21 punten. De wedstrijd was begonnen en DESZ had maar één doel: WINNEN!

DESZ begon direct met aanvallen creëren, en de bal gaat een paar keer naast. DESZ kon moeilijk druk zetten, omdat MSC de bal lang gaven. Na een goed kwartier komt 0-1 achterstand. Na goed aanzetten kan DESZ de gelijkmaker maken door Julian, 1-1.

Er kwamen mooie kansen voorbij alleen DESZ kan ze niet afmaken. MSC kreeg een kans en gelijk raak 1-2 MSC.

Rust. DESZ begon fel aan de tweede helft om de winst proberen te pakken. MSC krijgt ook vaker de kans maar keeper Ferre weet wel hoe je een bal tegenhoudt. DESZ krijgt na drie kwartier ook een kans en raak! Milan maakt de bal goed af en weet de stand gelijk te maken!

In de 52ste minuut maakt een MSC-er een goal 2-3. DESZ probeert aanvallen te creëren maar het lukt net niet.

Daardoor is de stand 2-3 gebleven voor MSC.

Herman mocht na de wedstrijd naar de dokter toe, want in de wedstrijd werd hij flink bij de knieën genomen.