Nieuws

Koninklijke onderscheiding voor Martin Schuite

Auteur: Van de voorzitter.

Maandag 26 april | ​Ondanks de tragiek van de ziekte en daarna het overlijden op 30 maart jl. heeft Martin Schuite voor hij kwam te overlijden meegekregen dat hij een Koninklijke onderscheiding heeft gekregen.

Martin bewoog zich op veel terreinen als vrijwilliger in de maatschappij. Als we ons richten op hetgeen hij voor DESZ heeft gedaan is dat een heel gebeuren. Hij was al vroeg als voetballer bij de A- junioren een scorende speler.

In 1976 treedt Martin als wedstrijdsecretaris toe tot het bestuur. Hij besteedde daar met de organisatie zo'n 20 uur in de week aan. Van 1988 tot 1994 was Martin voorzitter van onze vereniging. Voor deze periode zat hij met o.a. Jan Fredriks in de bouwcie. Vanuit zijn professie qua financiën zat hij op de goede plaats. Wat in 1987 gebouwd werd en er nu nog staat was het resultaat van deze inspanningen.

Martin had altijd een ruim hart voor het wel en wee van DESZ. Door deze activiteiten als vrijwilliger en de legio andere zaken heeft Martin de Koninklijke onderscheiding ontvangen die later postuum wordt overhandigd. Zijn naam blijft ook altijd aan de club verbonden.

Wees sociaal en deel

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams