Nieuws

Kom naar de ‘koeiendans’ van DESZ 35+!

Bekijk alle foto's!
Auteur: Remco Lachenal. Foto's: 2

Dinsdag 2 april | Wanneer in het voorjaar het gras hoog genoeg staat en de temperaturen stijgen, dan mogen de koeien weer dagelijks gaan genieten van het sappige groen. Het eerste moment dat de deuren van de stal opengaan en de koeien vol enthousiasme de wei in rennen en springen, wordt op veel plekken gevierd met een groot evenement: de Koeiendans!

Komende vrijdag 5 april vindt een vergelijkbare gebeurtenis plaats bij DESZ. Het 35+ team beleeft dan namelijk haar eigen 'koeiendans'. Dit is het moment waarop de heren eindelijk weer de wei in gaan na een lange winter op stal. Het rennen, springen en dansen van de blije heren is altijd weer een fantastisch gezicht en wil je dus niet missen!

Om 19.30 uur gaan de deuren open. De heren van DESZ 35+ betreden zelf om 20.05 het veld voor een wedstrijd tegen FC Meppel 35+2. De tweede en laatste wedstrijd wordt gespeeld om 20.40 uur, tegen SC Rouveen 35+. DESZ 35+ bezet op dit moment een verdienstelijke derde plaats.

DESZ 35+: Robin Voogd, Bernd de Graaf, Johan Slurink, Gerjan Kronenberg, Kim Koning, Martijn Strating, Niels de Jonge, Oscar van Dijk, Cor Koning, Reiny Griemink, Nico Appelo, Harold Joosten, Ronald Voerman, Bram Breukelman, Remco Lachenal.

Meer nieuws van DESZ 35+1 >

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams