Nieuws

Kom 21 maart après skiën!

Auteur: Demian Slurink.

Woensdag 18 maart | Zwartsluis, maart 2015 - Langzamerhand laat de zon zich meer en meer zien en komt er een eind aan de winterperiode. Menig DESZ'er heeft de latten dan ook al weer veilig opgeborgen op de zolder, hoewel sommigen nog een poging wagen in de hoop een vers stukje sneeuw te berijden ergens tussen berg en dal.

Op Sportpark de Cingellanden wordt de winter jaarlijks traditioneel afgesloten met een heuse Apres ski party. Want mocht het nog niet bekend zijn; naast een goede 1ste en 2e bedrijf, is men bij DESZ ook uitstekend in het vieren van de 3e helft.

A.s. 21 maart zullen de lange tafels, boxeshorts, spijkers, braadworsten en de nodige vloeistoffen weer resulteren in een ongekend zaterdagje plezier, waarbij DJ Erwin Geertman verantwoordelijk zal worden gehouden voor de Tiroler & Nederlandstalige hitjes!

Te gast deze dag zijn de mannen van de Knickerbockers die eerder dit seizoen al bewezen ook meester te zijn in de 3e helft. Wij nodigen dan ook alle samendesz'ers en feestneuzen van de Knickerbockers uit om er een lange gezellige zaterdag van te maken!


Auf wiedersehen!

Activiteitencommissie DESZ

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams