Nieuws

Knappe overwinning DESZ JO9-1

Auteur: Klaas Riesebosch.

Dinsdag 13 september | ​Zaterdag 10 september, DESZ maakt zich klaar voor de laatste bekerwedstrijd in en tegen Emmeloord. Het is 9 uur en de scheids fluit voor begin wedstrijd, DESZ pakt gelijk het initiatief. In de 2e min krijgen wij een goede kans maar de bal wordt van de lijn gehaald en in de tegenaanval scoort Emmeloord de 1-0 door een foutje in de verdediging.

Zaterdag 10 september, DESZ maakt zich klaar voor de laatste bekerwedstrijd in en tegen Emmeloord. Het is 9 uur en de scheids fluit voor begin wedstrijd, DESZ pakt gelijk het initiatief. In de 2e min krijgen wij een goede kans maar de bal wordt van de lijn gehaald en in de tegenaanval scoort Emmeloord de 1-0 door een foutje in de verdediging.

In de 4e min wordt het dan toch 1-1, het is Cas die de bal binnen schiet door een mooie aanval. Emmeloord trapt af en gaan vol op de aanval DESZ krijgt de bal niet weg en Emmeloord maakt de 2-1 in de 7e min. DESZ gaat vol voor de gelijkmaker en Joey schiet de bal op de lat.

In de 9e min maakt Joey de bal knap af 2-2. DESZ wordt steeds sterker krijgen kans op kans, in de 12e min komt DESZ eindelijk op de verdiende voorsprong 2-3, het is wederom Joey die knap binnen schiet.

Vanaf de aftrap staat DESZ nog te slapen en Emmeloord maakt weer gelijk 3-3. DESZ krijgt een corner in de 18e min en Joey draait hem in 1 keer in 3-4 door een paar goeie reddingen van Silvan blijft het spannend en weer en prachtige aanval van DESZ is het wederom Joey die de ruststand bepaald 3-5.

In de 2e helft wordt Emmeloord steeds sterker maar Jay en Bas geven geen krimp en rammen de bal naar voren er wordt goed overgespeeld door DESZ, in de 30e min gaat Bas op Braziliaanse manier langs zijn tegenstander trekt hem voor en ziet Joey vrij staan en schiet schitterend binnen 3-6.

DESZ krijgt een paar goeie kansen maar het blijft 3-6.

Knappe overwinning Boys en Girl…ga zo door!!!!

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams