Nieuws

Klusteam onmisbare schakel SV DESZ

Auteur: Marian Overmars.

Zondag 15 maart | Een vereniging draait op vrijwilligers. Ook voetbalvereniging DESZ kan niet zonder de hulp en inzet van deze vrijwilligers. Een van de onmisbare schakels is het Klusteam dat elke vrijdagmorgen al vroeg actief is om het sportpark en de velden klaar te maken voor een nieuwe speelronde.

Oud-spelers, dorpelingen en fans vormen deze trouwe vrijwilligersgroep. Stuk voor stuk mannen die DESZ een warm hart toedragen. Ieder heeft zijn specialisatie en helpt elkaar met klein en groter onderhoudswerk. Aan het eind van de ochtend ziet Sportpark De Cingellanden er weer spik en span uit. Een Klusteam om trots op te zijn! Hoog tijd om deze mannen eens mooi op beeld te zetten.

Het Klusteam staat voor actief bezig zijn maar ook voor gezelligheid en vriendschap. Waardering voor het feit dat je met je inzet iets nalaat voor toekomstige generaties. Een goed onderhouden sportpark waar leden en bezoekers onbezorgd kunnen genieten van voetbal!

De komende weken zal het Klusteam in aangepaste vorm taken uitvoeren in verband met het Coronavirus en de voorzorgsmaatregelen die zijn getroffen.

Foto: Jan Willem Oldenbeuving

Wees sociaal en deel

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams