Nieuws

Kerstwens DESZ 1

Auteur: Staf & Selectie DESZ 1.

Vrijdag 22 december | Zoals ieder jaar wenst DESZ 1 iedereen die betrokken is bij onze mooie club fijne dagen toe en een sportief maar bovenal gezond 2024!

Wij kunnen niet zonder de hulp en inzet van onze vrijwilligers. Waar zouden wij zijn zonder de fantastische mensen binnen de club die ervoor zorgen dat de velden klaargemaakt worden voor een nieuwe speelronde, dat de kleedkamers schoon zijn en dat we terecht kunnen in onze mooie moderne kantine? Zonder deze mensen, die zich belangeloos inzetten voor ons en de vereniging, is er geen voetbal mogelijk.

De mensen die we hier nog even in het bijzonder willen noemen zijn de leden van het Klusteam, wekelijks zorgen zij ervoor dat ons sportpark er perfect bij ligt. Maar ook het bestuur en de commissies welke, achter de schermen, bergen werk verzetten om onze vereniging naar een hoger plan te tillen. En niet te vergeten alle vrijwilligers die zich sterk maken voor ons team en voor DESZ als geheel.

Via deze weg willen wij, spelers en begeleiding van DESZ 1, al deze DESZ-ers hartelijk danken voor hun fantastische bijdrage.

Voor iedereen nogmaals fijne dagen. Wellicht tot ziens op de Nieuwjaarsreceptie op donderdag 4 januari of bij de Nieuwjaarsloop op zaterdag 6 januari.

Staf en Selectie DESZ 1

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams