Nieuws

​Kerstmixtoernooi groot succes/ Foto's nu online

Bekijk alle foto's!
Auteur: Organisatie Kerstmixtoernooi. Foto's: 177

Maandag 30 december | Na jarenlang in de zaal en de afgelopen twee jaar op het eigen kunstgras op sportpark De Cingellanden is het traditionele Kerstmixtoernooi toch weer teruggekeerd naar de zaal. Onder het toeziend oog van de nodige supporters konden de deelnemers in Sporthal De Prinsenhof in Hasselt zich lekker uitleven en zo het jaar sportief afsluiten. De foto's staan nu online met dank aan Jan Willem Oldenbeuving en Henk Kuik voor de foto's namens Zwartsluis Actueel.

De zaal was opgesplitst in twee gedeelten. Aan de ene kant de jongste jeugd, onderverdeeld in vijf teams. Aan de andere kant van de zaal de JO10 en JO11 pupillen, eveneens onderverdeeld in vijf teams. Beide categorieën streden om de eerste plaatsen en dat leverde mooie wedstrijden op. De wedstrijden werden aan elkaar gepraat door masterspeaker " Henk Elken". Aan het eind van de ochtend leverde dit de volgende uitslag op.

Leeftijd JO7/8/9
1. Juventus
2. Manchester United
3. Bayern München
4. Barcelona
5. Real Madrid

Leeftijd JO10/JO11
1. Liverpool
2. PSG
3. Borussia Dortmund
4. Manchester City
5. Chelsea

In de middagpauze kreeg de organisatie van vrijwilligers een heerlijk bakje soep en diverse broodjes, waardoor zij weer vol energie konden beginnen aan de middageditie. Circa 50 deelnemers vanuit de JO13 en JO15 teams van DESZ meldden zich voor een gezellige, sportieve middag zaalvoetbal. De wedstrijden werden gespeeld in de lengte van de hele zaal. Nieuw element met dubbel tellers voor scores "in de muziek " gaven een leuke versnelling in het spel. Dit zorgde voor extra sfeer en dynamiek. Rond 16:30 uur waren alle wedstrijden gespeeld en leverde dit het volgende eindklassement op.

1. PSG
2. Bayern München
3. Real Madrid
4. Liverpool
5. Barcelona
6. Juventus

Het avondprogramma voor de senioren trok helaas veel minder DESZ deelnemers. Met slechts drie teams werd er een dubbele competitie gespeeld. Rond 20:30 uur mocht "VHK" na een spannende laatste wedstrijd de eeuwige roem zich toekennen. Aansluitend werd er aan de bar van De Prinsenhof nog een lekker drankje genuttigd.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement. Wij danken alle deelnemers, vrijwilligers, De Prinsenhof en Kontento voor het mede mogelijk maken van deze dag. Het succes van dit jaar gaat zeker in 2020 zorgen voor een record aantal deelnemers. Beoogde datum is dinsdag 29 december 2020. Noteer het vast in je agenda! #samendesz


Wees sociaal en deel

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams