Nieuws

Kerstmixtoernooi 2014 opnieuw geslaagd met maar liefst 220 deelnemers

Auteur: Fred Hoen.

Dinsdag 30 december | Deze editie vond plaats op zaterdag 27 december na 2e Kerstdag waardoor de speelvloer dit keer vroeg in de ochtend moest worden gelegd in de tennishal van Hotel Zwartewater. Om 06.15 uur stonden dan ook al tien tot vijftien mensen klaar om de tapijtveld uit te rollen en de speelvelden te tapen. Top, top, top, vroeg uit de veren en echt een #samendesz gevoel.

Ochtendeditie: Ajax verslaat FC Twente
De ochtendeditie met maar liefst 92 deelnemers was zoals gewoonlijk voor de E en F afdeling. Deze talenten lieten tussen 09.00 en 12.30 uur hun kunsten zien op de velden met aan het eind een finale wedstrijd tussen FC Twente en Ajax. Het team van Ajax met de leidsters Anne Mieke Slurink en Maike Kats met als spelers Sven Eilander, Tiemen van Dijk, Lukas Fredriks, Daniek Weijs, Jorik vd Stouwe, Bram Kerssies, Desiree Krabbe en Evan Fix kwam als winnaar van het veld stappen. FC twente werd dus 2e en Feyenoord eindigde als 3e dat Vitesse versloeg in de kleine finale. Deze 3 teams gingen met een verschillend kindervuurwerkpakket naar huis.

Middageditie: Heerenveen te sterk voor Feyenoord
Om 13.00 uur was het de beurt voor de B, C en D talenten met een aantal van 73 deelnemers. Tijdens deze middageditie werd er ook flink gestreden om een finale plek met tijdens de poulewedstrijden wedstrijden met als eindstanden van 4 – 3, 6 – 8, 10 – 10 en 10 - 9. Aan het eind van de middag kwamen Heerenveen en Feyenoord als poulewinnaars uit de bus en streden deze teams in de finale voor de algehele winnaar. Het was een zinderende finale waarin Heerenveen in de allerlaatste seconden nog de gelijkmaker forceerde en zij ook nog via shoot-outs er met de eerste prijs vandoor gingen. Dit team stond onder leiding van Elbert Plomp en zijn assistent met de spelers Matthijs de Wit, Yvan Elken, Jasper Schuurman, Erlijn Broek en Riekelt Pierik. 2e werd dus Feyenoord en 3e Pec Zwolle dat sc Cambuur versloeg. Deze teams gingen met verschillende waardebonnen naar huis.

Avondeditie: Heerenveen wint avondeditie door ruime overwinning op Utrecht
Vanaf 17.00 uur waren de heren, vrouwen en A junioren aan de beurt met een deelname veld van 55 spelers. Tijdens deze poulewedstrijden werd er flink gescoord met soms uitslagen van 6 – 6, 8 – 8, 14 – 7, 10 – 9. Om de 3e en 4e plek werd NAC Breda met maar liefst 11 – 3 afgedroogd door Ajax en ging de finale tussen FC Utrecht en Heerenveen met als uitslag 10 – 4 voor Heerenveen. Het winnende team bestond uit Mark Elken, Gerjan Kuipers, Roelof de Jonge, Jarno Van Eijken, Sara Antonia en Wesley Volken. Deze 3 prijswinnaars werden getrakteerd op verschillende aantallen consumptie munten.

Al met al voor mij als scheidend organisatie lid weer een geslaagde dag met dank aan mijn mede organisatoren Elco Winter en Gerjan Kronenberg, dag organisatoren Henk Elken, Siepie Dijkslag en Meike Bakker (afwezig deze editie), de vloerleggers, scheidsrechters geleverd door de scheidsrechters commissie, leiders, Transportbedrijf Marsman voor het transporteren van de doeltjes, onze huisfotograven Henk Kuik en Jan Willem Oldebeuving, de webmasters, de activiteitencommissie voor de prijzen en verloting, Hotel Zwartewater voor de tennishal en verdere vrijwilligers.

Het kerstmixtoernooi 2014 was, mede door een ieders enthousiasme en inzet, wederom een geslaagd evenement. Dank aan jong en oud!
#SAMENDESZ

Fred Hoen

Via deze link vind je een uitgebreide fotogalerij waarvan de foto´s gemaakt zijn door Jan Willem Oldenbeuving en Henk Kuik.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams