Nieuws

Kelvin Bonhof stopt na dit seizoen als hoofdtrainer bij DESZ 1

Auteur: Het bestuur.

Maandag 2 januari | Trainer Kelvin Bonhof heeft de seniorencommissie laten weten na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer van het eerste elftal. Ook Gert Hoen, trainer van DESZ 2 stopt na dit seizoen.

Kelvin vond het een moeilijke beslissing. Hij heeft het naar zijn zin. Met de spelersgroep kan hij goed overweg, de faciliteiten bij de club zijn goed en de samenwerking met de seniorencommissie verloopt prima. De ambitie van Kelvin is groter dan wat DESZ kan bieden en daarom heeft hij de keuze gemaakt om te stoppen. Zowel de spelers als de seniorencommissie wilden graag verlengen, maar hebben begrip voor de argumenten van Kelvin om na dit seizoen niet verder te gaan bij DESZ.

Kelvin: "Ondanks dat ik de club ga verlaten, blijf ik tot de laatste minuut alles geven voor de club en de spelers. Erg dankbaar hoe iedereen mij heeft verwelkomd binnen DESZ. Ik ga de club dan ook zeker missen wanneer ik weg ben".

Ook de trainer van het tweede elftal van DESZ, Gert Hoen uit Genemuiden, gaat na dit seizoen stoppen. In gezamenlijkheid zijn we tot dit besluit gekomen.

De seniorencommissie gaat op zoek naar geschikte opvolgers en uiteraard wensen wij Kelvin en Gert veel succes in de toekomst. Natuurlijk is er eerst nog een 2e seizoenshelft te spelen. Wij zijn ervan overtuigd dat beide trainers en selecties er alles aan gaan doen om nog mooie resultaten neer te zetten.

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams