Nieuws

​Kantineteam is op zoek naar vrijwilligers

Auteur: Adriaan ter Horst.

Vrijdag 26 februari | Ruud, Margreet, Jan en Ali hebben aangegeven dat ze het stokje doorgeven aan het volgende team om invulling te geven aan de functie als kantinebeheerder.

Daarom zijn we op zoek naar:

Kantinebeheerders:

De beheerder zorgt voor het naleven van de richtlijnen voor de kantine. Denk aan o.a Sociale Hygiene, opstellen en verspreiden dienstrooster, inkoop drank en overige artikelen, onderhoud contacten met leveranciers, bewaakt openings- en sluitingstijden, beheert de kas en draagt het geld af aan de penningmeester. Geeft uitvoering aan de werkzaamheden die nodig zijn in de kantine en adviseert het bestuur over alle horeca aangelegenheden binnen de vereniging. Voor deze functie is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Voor meer informatie: Herman Mones, : penningmeester@desz.nl of zaterdag bij DESZ

Daarnaast zijn we op zoek naar personen die ons bestaande kantineteam willen ondersteunen in hun werkzaamheden. Mocht je een keertje willen bijspringen om te ervaren wat het is om

in het team kantine mee te draaien, dan ben je van harte welkom.

Vrijwilliger kantine:

Je draait mee in de planning van de kantinediensten op zaterdag. Er zijn een viertal diensten, verdeeld over de zaterdag. Hierbij kan je aangeven of je het leuk vindt om achter de bar te staan of in de keuken te draaien.

Wil je meer weten neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

"Vele handen maken licht werk"

Voor meer informatie: Ruud Schoonewelle:

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams