Nieuws

Kantine dicht?

Auteur: De kantineteams en het bestuur.

Woensdag 4 september | De oproep van 11 juni jl. vanuit de kantineteams heeft nog niet geleid tot aanmeldingen van geinteresseerden. Zowel de kantineteams als het bestuur hebben dit een aantal weken op zich laten inwerken en deze week besloten de noodklok te luiden.

Wat houd dit in? Dit betekent dat iedere vijfde roosterweek er geen kantineteam is met als resultaat dat in de week van 19 oktober overwogen wordt om de kantine geheel of gedeeltelijk dicht te doen. Wij hopen dat deze maatregel niet nodig is.

Het bestuur neemt haar verantwoordelijkheid om in het weekeind van 13/14 september eenmalig de rol van het kantineteam over te nemen, zodat de kantine die week open blijft.

Wat is de situatie? De afgelopen twee jaar is onze kantine gerund door ca. 40 tal vrijwilligers, welke worden aangestuurd door een zestal kantineteams. Wekelijks zorgen ze samen met de vrijwilligers voor een probleemloze draaiende kantine. Afgelopen seizoen is het aantal kantineteams teruggelopen naar 4. Een zestal kantineteams is voorwaarde om een gezonde continuiteit binnen de kantine te hebben.

Wat is de rol van een kantineteam? Gedurende een week de organisatie van de kantine runnen. (bezetting, openen/sluiten, aanspreekpunt voor de vereniging en vrijwilligers).

Wat is onze vraag? Een oproep om u aan te melden als kantineteam. Dit mag in tweetallen, maar andere vormen zijn natuurlijk bespreekbaar. Graag willen we u in een persoonlijk gesprek toelichten wat de precieze rol is van deze leuke functie binnen onze vereniging. Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen met secretaris@desz.nl.

De kantineteams en het bestuur

Wees sociaal en deel

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams