Nieuws

Kampioensveld brengt DESZ JO12-1 veel geluk

Auteur: Mariska Veldhuizen.

Vrijdag 17 mei | De dag dat de jongens van DESZ JO12-1 naar Hoogeveen afreizen om het op te nemen tegen De Weide JO12-1. Daar aangekomen spelen de jongens op hetzelfde veld als de kampioenswedstrijd voor de winterstop. Dus wie weet weer 3 punten?

De wedstrijd begint en de eerste kansen zijn voor De Weide. Zij komen ook op 1-0 via een terechte penalty. DESZ zet aan tot de gelijkmaker, Milan is 2x dichtbij maar helaas het blijft 1-0.(time out)

We beginnen weer, en daar is Jari 1-1. Het gaat over en weer. Doelman Thijs staat super te keeper en haalt er heel wat uit. Toch komt DESZ op 1-2. Een mooie bal van Imre op Milan deze speelt op Luka en hij scoort.

Na rust drukt DESZ door. Schoten van Imre,Jayden en Sem gaan er helaas niet in. Dan toch de 1-3 door Sem, hij benut een penalty. Ook De Weide krijgt nog kansjes maar Thijs redt weer keurig. DESZ krijgt een corner en ja hoor daar is Jari weer, 1-4. Time out 2.

Ook het laatste kwartier is DESZ op dreef en daarin scoort DESZ nog 1x, 1-5 door Hugo. De Weide scoort ook nog 1x, 2-5. En dit is de eindstand. De boys hebben goed gespeeld. De 3 punten gaan mee naar Zwartsluis. Het kampioensveld bracht toch wat geluk.

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams