Nieuws

​Jubileum voor Naberman, Kisjes en Geertman

Bekijk alle foto's!
Auteur: Het Bestuur. Foto's: 10

Zondag 8 maart | Voorafgaand aan het duel tegen Gorecht 1 werden een aantal selectiespelers in het zonnetje gezet. Naberman, Kisjes en Geertman kregen uit handen van voorzitter Barend Vinke en Gerjan Spit een aandenken en een mooie bos bloemen voor meer dan 100 wedstrijden in het shirt van DESZ.

Karlo Naberman
Naberman kwam 4 jaar geleden over van VHK. Hij maakte zijn debuut bij DESZ in een wedstrijd tegen Elim. Zijn belangrijkste doelpunt voor DESZ maakte hij tegen Nieuwleusen in het kampioensjaar. De teller staat inmiddels op 101 officiële wedstrijden en 20 goals. Van harte met je jubileum Karlo!

Tom Kisjes
Tom maakte op zijn 15e zijn debuut bij DESZ 1 in een uitwedstrijd bij Espel. Daar wist hij gelijk te scoren. Na PEC Zwolle en Staphorst keerde hij 4 jaar geleden terug bij DESZ. In 4,5 jaar tijd wist Kisjes maar liefst 121 keer het net te vinden voor DESZ. Wij feliciteren hem met zijn 100 wedstrijden voor onze club.

Erwin Geertman
Geertman maakte op zijn 17e zijn debuut bij DESZ 1 onder leiding van Gerard de Lange. Na een tussenstop bij VV Staphorst keerde Geertman terug bij DESZ. Tot dusver is Geertman goed voor 109 officiële duels voor de rood-witten en wist hij drie keer te scoren voor de Sluzigers. Ook Geertman feliciteren wij van harte met zijn jubileum.

Met dank aan Henk Kuik voor de foto's.

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams