Jongste DESZ'ers winnen van Diever-Wapse!

Auteur: Daniëtte Kisjes.

Dinsdag 24 maart | Even leek het erop dat onze kanjers in de regen moesten voetballen. Maar bij de aftrap om 9.00 uur was het droog en konden onze jongens gaan voetballen tegen de jongens van Diever Wapse F4.

Senna is de eerste helft keeper.

Er wordt lekker over en weer gespeeld. Een voorzet van Coen op Jayden eindigt jammer genoeg op de paal. In de 8ste minuut komt DESZ F6 op 1-0 voorsprong door een goal van Coen. In de 10de minuut wordt het 2-0 door een goal van Jayden. Fabian scoort 3-0; waarna nog een aantal goede passes volgen. Bram trapt nog een mooie bal op het doel, maar deze gaat helaas voor langs. Fabian maakt vlak voor rust nog een treffer, waar door de ruststand op 4-0 komt.

Coen wordt de tweede helft keeper. Senna komt in het veld en hij geeft bijna gelijk een goede voorzet naar Fabian die daardoor bijna kan scoren. Dan volgt er op de andere helft een kans voor de jongens van Diever Wapse maar door een goede redding van Coen loopt dit uit op niets.Guido geeft daarna een mooie voorzet op Marijn en Marijn schopt de bal door naar Jay die vervolgens een kans krijgt om te scoren. Daarna volgen nog een paar schoten op het doel van Jayden en geeft Cas nog een goede voorzet op Jay.

Eindstand: 4-0. Super!

We zien uit naar zaterdag 28 maart: de topper tegen Rouveen F3 om 9.00 uur thuis.