JO15 doet goede zaken tegen SJO/WIJC

Auteur: Oscar Rozenbaum.

Woensdag 30 maart | Op 26 maart, zonnige zaterdagochtend in Zwartsluis speelde DESZ JO15-1 een wedstrijd tegen het team SJO/WIJC. De gasten begonnen deze wedstrijd om 8:45 uur.

In de vijfde minuut probeert Kyan van afstand te schieten, maar helaas vliegt de bal langs de paal.

Team SJO/WIJC viel aan, maar Milan stopte het schot op doel met succes. Dan schiet Bram in een geweldige actie het doel binnen. Het staat 1-0 voor DESZ.

De gasten proberen constant aan te vallen, maar de DESZ-defensie verdedigt het doel heel goed. Er broeit een verandering. Oskar warmt zich op. Het spel wordt gespeeld in het midden van het speelveld. DESZ valt aan, SJO/WIJC verdedigt zich. DESZ-trainer motiveert zijn spelers. Wijziging. Oskar kwam in de plaats van Coen. Milan valt voor 16 meter aan maar krijgt een overtreding.

De scheidsrechter gaf een vrije trap. DESZ neemt een vrije trap, maar de bal stuitert op de verdedigers van de tegenpartij. Er zijn verdere wisselingen van DESZ-spelers. De eerste helft van het spel eindigt met het voordeel van het DESZ-team. Na de rust begon de tweede helft.
SJO/WIJC viel aan en won een corner - ineffectief. Joey schiet, maar de keeper trapt de bal de hoek in. DESZ neemt de bocht. Er was een geweldige actie met een bal naar Cas en Cas scoort. Het is 2-0.

Die dag had een speler van de tegenpartij pech. De uitbal viel in de sloot en het meisje, dat probeerde de bal eruit te halen, viel tot haar middel in de modder. Gelukkig kon ze gelijk onder de douche ;). Gedurende deze tijd, nadat het spel is hervat, maakt de uitploeg het eerste doelpunt. Het is 2-1.

DESZ krijgt een hoekschop, de keeper ruimt de bal op. De tegenstander valt aan maar krijgt overtreding, hij ligt op de velt. Het spel werd onderbroken. Gasten worden wakker. Plots is er een actie en doelpunt. Helaas meldt de lijnrechter 'buitenspel' maar de scheidsrechter kent een doelpunt toe. Discussies zijn aan de gang, maar het doelpunt blijft staan. Het is 3-1.
SJO's starten vanuit het midden van het veld, de actie van de tegenstander is honderd procent, maar de bal is uit. Het spel wordt gespeeld in het midden van het veld, er is een voorzet naar de speler van nr. 2 en hij scoort een prachtig doelpunt. Het is 4-1. Keeper Thijs had die dag niet veel werk ;) De wedstrijd is voorbij, DESZ heeft gewonnen! Eindstand 4-1 en 3 punten. De spelers bedanken elkaar voor het spel.