JO13-3G even sterk als ZAC JO13-3

Auteur: Kobe en Froukje Marsman.

Zaterdag 14 april | Het was een frisse maar zonnige ochtend en we speelden tegen ZAC.

Shory stond op goal en had een aantal mooie reddingen. Het was een spannende wedstrijd om naar te kijken.
DESZ speelde heel goed maar kwam maar niet tot scoren. Wanneer ZAC door de verdediging kwam van DESZ werd er juist wel gescoord. De eerste helft gingen ze van het veld met een achterstand voor Desz. ZAC weet zelfs tot 4-0 te komen.

Maar de Desz spelers laten het er zeker niet bij zitten. In de tweede helft scoort Ruben het eerste doelpunt voor DESZ. Stephan scoort de 4-2. Ruben weet er even later 4-3 van te maken. ZAC komt bijna niet meer op de helft van DESZ. DESZ laat mooi samenspel zien. Tenslotte scoort Kobe de 4-4. Vlak voor het eind gaat Ruben geblesseerd van het veld. Bijna scoort DESZ nog een keer via Huub maar helaas het wordt geen doelpunt.

Mooie wedstrijd en tevreden met een gelijkspel keren we terug naar Zwartsluis.