JO13-1 volop in de titelrace

Auteur: Boris de Jonge.

Zaterdag 23 april | Zaterdag 23 april was het weer vroeg dag voor ons. 7:45 uur is best wel pittig op de zaterdagochtend. Tijdens de warming-up hadden we al door dat het niet zo'n best veld was.

We begonnen de eerste helft direct lekker fel en zetten hoog druk waar de tegenstander moeite mee had. We kregen daardoor grote kansen. Uiteindelijk scoorde Boris de 0-1 met een poeier van buiten de zestien.

Even later was het weer raak Bryan scoorde de 0-2 met een lekkere punter. We gingen de rust in met een 0-2 voorsprong.

Bij de start van de 2e helft kwam CVVO iets meer aan de bal, maar achterin bleef het sterk staan. Toch kon Boris met een beetje hulp van de keeper de 0-3 binnen schieten.

Even later na een goede combinatie kon Ruben de bal mooi klaar leggen voor Boris die de 0-4 en zijn hattrick maakte. Voor de 0-5 deed Julian nog even de trukendoos open en krulde na een mooie actie de bal in de kruising. Koen maakte, na een sterke sprint, de 0-6 door hem keihard in de korte hoek te rammen. Wat een goal!!

Door deze sterke wedstrijd blijven we in de titelrace.