JO13-1 scoort er lustig op los tegen Ruinerwold

Auteur: Evan Fix. Foto's: 2

Zaterdag 9 april | Voor DESZ JO13-1 staat een mooie wedstrijd op het programma tegen Ruinerwold JO13-1. Dit belooft een mooie strijd te worden en voor sommige spelers zelfs een familiestrijd.

8:45 uur de zon schijnt en de scheidsrechter fluit voor het begin van de wedstrijd. De wedstrijd gaat gelijk op met mooi voetbal. In minuut 15 scoort Milan het openingsdoelpunt met een schot op het doel van ongeveer 20 meter via de keeper onderkant lat binnen.

Twee minuten later was het weer Milan die scoorde door een fout in de verdediging bij Ruinerwold de 2-0 lag in het net. Even later kregen wij een koude douche en begon het keihard te regenen. De wedstrijd ging op en neer maar er werd niet meer gescoord voor de rust en we gaan met 2-0 voorsprong de kleedkamer in.

Na de toespraak van de trainers en een beker ranja gingen we vol vertrouwen de tweede helft in. Na 5 minuten in de tweede helft schoot Milan op het doel en de bal kwam via de keeper terug en Ruben kon de bal erin tikken 3-0. In de 42e minuut scoorde Milan zijn hattrick door een mooie combinatie met Ruben de 4-0.

DESZ had het betere spel in de tweede helft en in de 46e minuut was het weer raak en Julian scoorde met een mooi afstandsschot de 5-0.

In de 52e minuut scoorde Julian de 6-0 op aangeven van Milan door een mooie paas. In de 53e minuut komt vanuit een voorzet de bal via Bryan bij Milan en zijn 4e goal van deze wedstrijd lag in het doel en de 7-0 staat op het scorebord.

De laatste goal van de wedstrijd scoorde Evan in de 56e minuut door een genomen corner van Julian naar Milan toen kaatste Milan de bal op Evan en Evan schoot de bal met een mooi afstandsschot op het doel en de 8-0 staat op het scorebord. Dit is ook de eindstand.

Het was vandaag een mooie wedstrijd die in de eerste helft gelijk opging. In de tweede helft was DESZ de betere ploeg en heeft door het betere spel een mooie overwinning en 3 punten gepakt.