Nieuws

DESZ JO13-1 goed uit de startblokken

Auteur: Marjan Rosloot.

Donderdag 6 februari | In alle vroegte vertrokken we zaterdagmorgen met alle spelers en supporters richting Hoogeveen, om daar aan te treden tegen VV De Weide JO13-2. Bas was gelukkig weer helemaal hersteld van zijn blessure aan de hand.

Na het startsignaal van de scheidsrechter begonnen de jongens en Desiree om 9:00 uur aan de wedstrijd. Na de aftrap, valt meteen de goal, Cas geeft de bal in de loop mee aan Imre 0-1. DESZ gaat volop in de aanval, Coen heeft een mooie actie, maar helaas geen goal. Daarna komt De Weide in actie, maar de acties van De Weide stranden al snel door goed verdedigend werk van Desiree, Quinten, Jack of Bart. Ondanks het fysieke verschil tussen de spelers van De Weide en DESZ, zijn de spelers van DESZ daar totaal niet van onder de indruk. Inmiddels heeft Imre weer een topkans, maar helaas laat de 0-2 nog even op zich wachten. Inmiddels vinden de eerste wissels plaats, Bart en Cas eruit, Bas en Joey erin. Na een mooi samenspel tussen Imre en Coen, krijgt Coen met een goed schot de bal achter de keeper; 0-2. Daarna volgt al snel de voorzet van Jack op Joey die afrondt en de stand op 0-3 zet. Daarna volgen nog een paar kansen op 0-4, met de voorzet van Milan op Joey en nog een kans van Imre. Een wissel volgt; Hugo mag het veld verlaten na het harde werken, hij wordt vervangen door Oscar. Op het middenveld wordt de slag vaak gewonnen door DESZ, waarna er snel weer druk op de goal van De Weide ontstaat. Milan mist en in de rebound schiet Joey de bal in de netten 0-4. Al snel volgt de 0-5 welke ontstaat na een voorzet van Oscar op Joey.

De scheidsrechter fluit voor het rustsignaal.

De 2e helft is helaas niet zo flitsend als de 1e helft, DESZ heeft nog wel een paar acties richting goal, maar het resulteert niet in nog meer goals. Na verloop van tijd vinden er ook weer 2 wissels plaats, Jack en Sem mogen uitrusten van het harde werken. En met de 2 uitgeruste spelers Bart en Sem kan Desz het spel weer hervatten. Maar helaas heeft De Weide een actie waaruit een goal valt, DESZ probeert er alles aan te doen om dit te voorkomen; eerst een reddende actie van Joey en daarna van Thijs, maar jammer genoeg valt dan toch de 1-5. DESZ probeert op allerlei manieren de voorsprong verder uit te bouwen, maar de lange bal van Milan treft niet de goal. De Weide heeft inmiddels een corner gekregen, maar na een redding van Thijs blijft de stand 1-5. In het slot van de wedstrijd scoort Hugo na de voorzet van Imre dan toch nog de 1-6. Wat ook meteen de eindstand van deze wedstrijd is. Met deze klinkende overwinning, heeft JO13-1 een mooie start van de competitie.

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ JO13-1 >

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams